Info

New or Forgotten?

Tennisvereniging TOP > Vereniging > Voor leden

Klik HIER voor Leden On Line

Via Leden On Line kunt u eenvoudig diverse administratieve gegevens van andere TOP leden raadplegen. Zo zijn hier diverse kontaktgegevens beschikbaar en informatie over o.a. knltb-nummer en speelsterkten.
Let wel: u dient ingelogd te zijn om Leden On Line te kunnen raadplegen.

Klik HIER voor TOP documenten

Deze link biedt toegang tot informatie m.b.t. tennisvereniging TOP.
Informatie die hier beschikbaar is:

 • Statuten van de vereniging;
 • Samenwerkingscontract tussen het tenniscentrum en de tennisvereniging;
 • Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergaderingen;
 • Financiele jaarverslagen.

Let wel: u dient ingelogd te zijn om TOP documenten te kunnen raadplegen.

Selfservice van persoonlijke gegevens door leden

Lees onderstaande onderwerpen goed door voor nadere informatie over uw login gegevens, de stappen om uw persoonlijke gegevens in te zien en te wijzigen en om de andere voordelen van uw login te ontdekken. 

Inloggen op de website van TOP

Met een geldige gebruikersnaam en wachtwoord kunt u als volgt inloggen:

 1. Ga naar www.tv-top.nl
 2. Rechts bovenin op deze internetpagina vindt u 2 invulhokjes: Gebruikersnaam en wachtwoord.
 3. Vul deze 2 velden in en klik op inloggen (*)
(*) Over uw login gegevens: Ieder lid van TOP heeft in het verleden vanuit de ledenadministratie een gebruikersnaam en wachtwoord gekregen. Mocht u niet meer in het bezit zijn van een (geldige) gebruikersnaam en/of wachtwoord dan kunt u deze via de TOP website gemakkelijk opnieuw aanvragen door te klikken op Nieuw of Vergeten? (rechtsboven op de site onder de login velden).

Wijzigen van persoonlijke gegevens

Na een geldige login verschijnt uw naam rechtsboven in het scherm naast het knopjeuitloggen. Volg onderstaande stappen om uw persoonlijke gegevens te wijzigen:

 1. Selecteer in het menu het menuitem Privé (door hier te klikken op wachtwoord wijzigen? kunt u eventueel uw wachtwoord wijzigen).
 2. Klik vervolgens in het scherm prive op het mapje Persoonlijk.
 3. Uw persoonlijke gegevens worden weergegeven en kunt u wijzigen door onderaan de pagina op wijzigen te klikken (**)
 4. Klik na het wijzigen van uw gegevens onderaan de pagina op leg wijzigingen vastom uw wijzigingen te behouden.
 5. Via menuitem Vereniging en subitem Voor leden kunt u eventueel uw pasfoto(s) uploaden door te klikken op Leden On Line.
(**) Voor de ouders/verzorgers van jeugdleden: bij het onderdeel Afwijkend factuuradres kan het e-mail adres van een van de ouders/verzorgers worden ingesteld voor de ontvangst van facturen per e-mail. In de praktijk blijkt namelijk dat het merendeel van deze facturen nu nog alleen naar de email adressen van deze jeugdleden gaat zonder dat de ouders/verzorgers hiervan op de hoogte zijn. In het standaard e-mail adres bij het onderdeel Communicatie kan gewoon het e-mail adres van het jeugdlid worden ingevuld zodat zij zelf de publicaties voor de activiteiten voor de jeugdleden kunnen blijven ontvangen.

Andere voordelen van uw login 

Inloggen op de site biedt naast de mogelijkheden van selfservice op uw gegevens nog enkele voordelen:

 • Gemakkelijker inschrijven voor toernooien en evenementen: bij het inschrijven worden uw gegevens automatisch zo volledig mogelijk aangevuld in het inschrijfformulier. Dit scheelt u meteen de nodige tijd bij het indienen van uw inschrijving.
 • Toegang tot afgeschermde TOP documenten: via het menuitem Vereniging links in het menu wordt de menuoptie Documenten beschikbaar waar u toegang heeft tot afschermde verenigings documenten van TOP zoals bijvoorbeeld de statuten van de vereniging, het contract tussen de vereniging en het tenniscentrum, financiele jaarrekeningen en de ALV notulen. 
Mocht u naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen en/of opmerkingen hebben dan kunt u natuurlijk altijd een e-mail sturen naar ledenadministratie@tv-top.nl.