Klik hier om naar de homepage te gaan

Info New or Forgotten?

Tennispark Welgelegen

TC Hodenpijl

Westvliet Fitness & Racketclub

Tennispark Houtrust

Tennispark Vreugd & Rust

Tennisschool Jan de Rook > Toernooien > Kidstour

De kidstour van zondag 4 februari wordt in zijn geheel op TENNISPARK WELGELEGEN gespeeld tussen 11.00 en 14.00 uur. Het is een uur vervroegd aangezien er ruim 100 kinderen willen komen spelen. Er zijn zoveel inschrijvingen dat we het niet binnen kunnen organiseren vanwege te weinig te banen in de hal. We gaan woensdag plannen en hopen iedereen op donderdag te kunnen berichten van alle speeltijden.

Je speelt korte wedstrijdjes tegen leeftijdsgenootjes met de balsoort en baangrootte die je gewend bent, leuke wedstrijdjes voor de fun! Er worden korte wedstrijden gespeeld tussen 12:00-15:00 uur. Als je inschrijft wordt er minimaal 1 ouder gevraagd om te assisteren bij de wedstrijden. Een week voor de start van de kidstour wordt de planning bekend gemaakt per mail met de daarbij behorende tijden.

  • Bij ROOD worden er wedstrijdjes gespeeld op een mini baan met rode bal en we spelen op tijd. 
  • Bij ORANJE spelen we op een 3/4 baan met een oranje bal en spelen we games waarbij het op deuce winnend punt is. 
  • Bij GROEN spelen we op een hele baan met een groene bal en spelen we games waarbij het op deuce winnend punt is. ​
  • Bij GEEL spelen we op een hele baan met een gele bal en spelen we games waarbij het op deuce winnend punt is. ​

Wij maken de indelingen op basis van de ervaringen die we hebben met de kinderen in de trainingen. Uiteraard is er voor ieder kind iets leuks te verdienen en het gaat niet om het winnen maar om het spelen! Wij hopen dat kinderen door middel van wedstrijdjes te spelen meer FUN gaan beleven en zo enthousiast blijven over het spelletje tennis.

Kosten zijn per middag €7,50 per kind die na inschrijving per incasso van de rekening wordt afgeschreven. Mocht je vragen hebben dan kun je Pascal Kint een mail sturen.

 

Speelschema's

   
 
Categorie Schema
Rood ( mini-veld ) Bekijken
Oranje ( 3/4 veld ) Bekijken
Groen Bekijken
Geel Bekijken

Planning

   
 
Datum Overzicht
Zo 04 Feb 18 Bekijken