Klik hier om naar de homepage te gaan

Info New or Forgotten?

Tennispark Welgelegen

TC Hodenpijl

Westvliet Fitness & Racketclub

Tennispark Houtrust

VLTC Sobri

Op dit moment zijn we erg druk bezig met het programma voor de zomer van 2018. Eind januari staan alle cursussen weer online en kan er weer worden ingeschreven. Mocht je a la minute willen trainen dan gaan we hier uiteraard ons best voor doen. Bel (070-3902722) of mail even voor directe informatie en mogelijkheden!

Open Dagen - voorjaar 2018

Nieuws van 22 january

Dit jaar hebben we op alle locaties weer open dagen voor nieuwe leden, nieuwsgierigen en kennismakingen met de trainers en de locaties. Onderstaand, per locaties, de data, tijden en activiteiten.

Ben jij bijna jarig?

Nieuws van 19 january


Op jouw club kun jij met je vriendjes, vriendinnetjes, mama, papa en andere die jij op je verjaardag wilt zien een leuk en sportief feestje geven.

>> Lees verder...

Mocht je een keer niet kunnen trainen dan gaan wij kijken of je deze kunt inhalen bij een andere groep op een ander tijdstip. Dit zal in de meeste geval last-minute zijn. 
Wat te doen:
  • Meld je af via de automatische mail dat je niet aanwezig bent.
  • Stuur een mail naar Pascal voor een inhaalles. 

Tennisschool Jan de Rook onderscheidt zich in de regio Haaglanden op verschillende gebieden. Naast groepstrainingen kunnen kinderen (vanaf 4 jaar), tieners, jongeren, volwassenen en ouderen er terecht voor privé-, groeps- en prestatieve trainingen. De tennisschool is actief op Westvliet Fitness & Racketclub in Voorburg, Tennispark Welgelegen in Rijswijk, Vreugd en Rust in Voorburg en in Den Haag bij Tennisclub W.W. in het Benoordenhout, in Scheveningen op Houtrust en in Midden-Delfland bij TC Hodenpijl. Momenteel zijn er jaarlijks circa 2.800 tennissers aan de tennisschool verbonden.


De Kidstour voor de winterperiode van 2017/2018 is weer gepland op ZONDAG 4 FEBRUARI 2018 en gereed om voor in te schrijven. We hebben wel een uitbreiding toegepast en wel dat ook de kinderen die GROEN en GEEL spelen ook dit jaar wedstrijden kunnen spelen. Klik snel HIER voor de data en het inschrijfformulier