Klik hier om naar de homepage te gaan

Info New or Forgotten?

Tennispark Welgelegen

TC Hodenpijl

Westvliet Fitness & Racketclub

Tennispark Houtrust

Tennispark Vreugd & Rust

Op dit moment zijn we erg druk bezig met het verzamelen van inschrijvingen voor de zomer van 2018. We gaan in de Krokusvakantie de 1e serie indelingen doen dus als je echt op je voorkeursdag, tijd en locatie wil zitten dan adviseren we je voor de 23e februari in te schrijven. Mocht je a la minute willen trainen dan gaan we hier uiteraard ons best voor doen. Bel (070-3902722) of mail even voor directe informatie en mogelijkheden!

Ben jij bijna jarig?

Nieuws van 19 january


Op jouw club kun jij met je vriendjes, vriendinnetjes, mama, papa en andere die jij op je verjaardag wilt zien een leuk en sportief feestje geven.

>> Lees verder...

Mocht je een keer niet kunnen trainen dan gaan wij kijken of je deze kunt inhalen bij een andere groep op een ander tijdstip. Dit zal in de meeste geval last-minute zijn. 
Wat te doen:
  • Meld je af via de automatische mail dat je niet aanwezig bent.
  • Stuur een mail naar Pascal voor een inhaalles. 

Tennisschool Jan de Rook onderscheidt zich in de regio Haaglanden op verschillende gebieden. Naast groepstrainingen kunnen kinderen (vanaf 4 jaar), tieners, jongeren, volwassenen en ouderen er terecht voor privé-, groeps- en prestatieve trainingen. De tennisschool is actief op Westvliet Fitness & Racketclub in Voorburg, Tennispark Welgelegen in Rijswijk, Vreugd en Rust in Voorburg, in Scheveningen op Houtrust en in Midden-Delfland bij TC Hodenpijl. Momenteel zijn er jaarlijks circa 2.800 tennissers aan de tennisschool verbonden.