User Name

Password

Info New or Forgotten?

OPEN VOORJAAR RATING TOERNOOI - LIVE

Klik voor de speelschema's, planning en uitslagen.

Proeven aan Welgelegen

Indien je nog niet eerder lid bent geweest op Welgelegen dan kun je eenmalig met ons kennismaken. Drie maanden onbeperkt tennissen voor slechts €25,00 per persoon. Na die periode kun je kiezen uit de drie onderstaande lidmaatschappen. LET WEL dat het proeflidmaatschap autmatisch overgaat in een flexibel maand lidmaatschap indien je geen actie onderneemt om het na het proeflidmaatschap op te zeggen (schriftelijk). Klik op de button hieronder om je allereerst in te schrijven voor het proeflidmaatschap van drie maanden!

Introductie

Je bent terecht gekomen op de website van een van de mooiste tennisparken van de Randstad. Een unieke locatie in een stukje ongerepte natuur in het oude centrum van Rijswijk. Bossen en waterpartijen omringen de 21 kunstgrastennisbanen met verlichting die het gehele jaar zijn te bespelen. Naast een zeer actieve tennisclub en vele particulieren is het een unieke locatie om samen te komen voor in- & ontspanning. Gezelligheid en recreatief tennis staat hoog in het vaandel maar voor de prestatiegerichte tennisser is er eveneens voldoende speelmogelijkheid. 


18 t/m 25 maart 2018 - Het ideale toernooi om je goed voor te bereiden op het seizoen. Speel mee in een Single en/of Dubbel. KNLTB lidmaatschap verplicht. KLIK HIER om in te schrijven. Wil je meer informatie? stuur een mail naar toernooien@tennisparkwelgelegen.nl

Vrijspelen tijdens het Voorjaarstoernooi

Vanaf aanstaande maandag 19 maart tot en met zondag 25 maart aanstaande organiseren we het jaarlijkse Open Voorjaars Toernooi. Naast veel wedstrijden, pelpinda's, lekker eten en een leuke feestavond op de vrijdag neemt dit toernooi ook een aantal banen in gebruik. Dit heeft zeker effect op het aantal vrije banen in die week.
Uiteraard proberen we banen vrij te houden om op te kunnen reserveren voor vrijspelen, maar dit is onder voorbehoud. Het is nl. zo dat mocht het slecht weer zijn en we hebben de banen voor het toernooi nodig dan zullen deze ook worden gebruikt voor het toernooi en komen deze te vervallen voor het vrijspelen. Wij kunnen helaas pas zaterdag aanstaande aan je aangeven hoeveel banen er voor het vrijspelen beschikbaar zijn en publiceren dit dan dagelijks op de website.

Wij hopen dat je aankomende week dus nog een aantal momenten komt spelen en eveneens kunt genieten van de gezellige voorjaarssfeer, lekkernijen tijdens het toernooi en vergeet de feestavond op vrijdag de 23e niet!!

Onderlinge wintercompetitie

VRIJE BANEN TIJDENS OPENTOERNOOI VOOR LEDEN. 

Hier wordt elke dag bij gehouden hoeveel vrije banen er zijn op de avond. De tijden zijn richt lijnen.

 

  • Donderdag 21 maart

18.30 - geen banen vrij ( behalve de onverlichte banen )

20.00 - geen banen vrij

21.30 - 1 baan vrij

Voor informatie over Tennisvereniging Rijshaeghe

klik op http://www.rijshaeghe