User Name

Password

Info New or Forgotten?

Introductie

Je bent terecht gekomen op de website van een van de mooiste tennisparken van de Randstad. Een unieke locatie in een stukje ongerepte natuur in het oude centrum van Rijswijk. Bossen en waterpartijen omringen de 21 kunstgrastennisbanen met verlichting die het gehele jaar zijn te bespelen. Naast een zeer actieve tennisclub en vele particulieren is het een unieke locatie om samen te komen voor in- & ontspanning. Gezelligheid en recreatief tennis staat hoog in het vaandel maar voor de prestatiegerichte tennisser is er eveneens voldoende speelmogelijkheid. 

Trainingen voor leden op zondag

Als lid van Tennispark Welgelegen krijg je de mogelijkheid gratis te trainen onder begeleiding van Tennisschool Jan de Rook. Wellicht een goede voorbereiding op de voorjaarscompetitie of een bijschaving van de technische of tactische skills. De trainingen zijn van 11:00 - 12:30 op onderstaande data:

  • 14, 28 januari
  • 11. 25 februari
  • 11 maart

Aanmelden is verplicht en doe je door uiterlijk de donderdag voorafgaand aan de training te mailen naar welkom@tennisparkwelgelegen.nl

 

Storm & Regen!

Komende dagen is er ermbarmelijk slecht weer voorspeld. We proberen via deze plek op de website actueel te zijn met de status van de banen. Mocht je twijfelen bel dan even met ons op 070-3 996 996 of stuur een sms/app naar 06-42149354.

Voor informatie over Tennisvereniging Rijshaeghe

klik op http://www.rijshaeghe